Najnovšie recenzie zo sekcie Florbalové tašky a vaky
- výborné puzdro na florbalky, veľká spokojnosť.
Je to vak takže na tom nemá byť čo zle.
Fatpipe Stick Back Pack
Pridané: 16. apríla 2017
(naposledy upravené 16. apríla 2017)
Zakúpený v Sportega.sk
- Krytie hokejky, veľký úložný priestor, možnosť nastavovať remienky, extra sťahovací remienok v prednej časti na bruchu, iné úložné priestory na loptičky floorballu, fľašku s vodou. Pekné, farebné prevedenie. Mäkký chrbát a ramienka. Reflexné prvky.
- Hokejka nedrží vo vzpriamenej polohe tak, ako je zobrazené na obrázku, takže hrozí narážanie do čohokoľvek na boku a to dosť doširoka, aj 50-70 cm(hlavne deti). Krytie hokejky na ruksaku nenahradí v žiadnom prípade klasické, samostatné púzdro na floorball hokejku. Pôsobí lacno. Zipsy sa veľmi ťažko zapínajú a odopínajú. Je z mäkkého materiálu celý ruksak.
Odporúčam kúpiť samostatný ruksak a samostatné púzdro. Pre začínajúceho floorballistu postačujúce, ale za tú cenu, ako ponúkajú iné e-shopy v žiadnom prípade. Aj tých 40€ sa mi zdá byť prehnane veľa.
- Je veľký, má priestor na loptičky, na doplnky ako napríklad náhradná čepeľ alebo nový grip a je tam miesto na mobil a menovku.
- Je nastaviteľný popruh a hlavne má úžasný dizajn.
- Je skvelý a za dobrú cenu.
- Je proste štýlový.
Pretože je pekný a za dobrú cenu.
Zmestia sa tam tri hokejky, štyri loptičky a doplnky.
Používa sa mi výborne a som rada že ho mám.
Zmestia sa tam všetky veľkosti hokejok.
Odporúčam ho preto ako som už písala lebo je pekný, kvalitný oproti ostatným čo som mala a za dobrú cenu.
Je aj pre chlapcov aj dievčatá.
Je vyrobený z kvalitného materiálu.
Má aj kvalitný dizajn.
A zmestí sa tam aj skrutkovač ktorý by mal mať každý hráč vždy pri sebe.
- vzhľad,
- kvalita,
- farba,
- rýchlosť vybavenia objednávky
som spokojná - v tejto farbe na Slovensku úplne vypredaný, tak sa teším, že sa mi ho podarilo zohnať u Vás.
- krásna farba
super